Начало / Download / ZoneAlarm Free Firewall 9.2

ZoneAlarm Free Firewall 9.2

В крайна сметка: ZoneAlarm Firewall Free 9.2 е станал по-тих и по-ефективен, и трябва да се приема за отлично средство за замяна на неадекватната защитна стена вградена в Windows по подразбиране. ZoneAlarm Firewall включва по-добра защита на изходящия и входящия трафик, antiphishing защита, и евристчни алгоритми за откриване на заплаха в мрежата.

Промените, направени за подобряване на вградения по подразбиране в Windows 7  Firewall са впечатляващи, но най-новата версия на безплатния ZoneAlarm Firewall 9.2 е много по-добра. Версия 9.2 въвежда множество нови функции, в една от най-старите програми в света на компютърната сигурност, включително „по-тиха“ защита на изходящия трафик, автоматично активиране на защита на незащитени Wi-Fi  мрежи, antiphishing защита, задължителната лента с инструменти на  ZoneAlarm и 2GB безплатно пространство за съхранение на файлове.

Инсталация:

Инсталация на програмата протича без проблеми, като отнема около 5 минути. Ще трябва да рестартирате компютъра си след като инсталацията приключи. Предишни потребители на платените пакети на ZoneAlarm могат да срещнат някои проблеми, ако при деинсталирането на една от тези програми има някакви останали файлове на компютъра, но това трябва да бъде изключение, а не правило.

  • Цена: Безплатна версия
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете ZoneAlarm Free Firewall 9.2 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.