Начало / Download / XWidget – джаджи за Windows7/8

XWidget – джаджи за Windows7/8

Ние в Computers-BG харесваме джаджи и малки приставки за десктоп, с които може да разнообразим екрана на Windows. Но, не можем да кажем, че харесваме всякакви джаджи за десктоп. И точно в това е въпроса, благодарение на XWidget, има десктоп джаджи и приставки за всеки вкус и  всяка нужда, и при това съвсем безплатно.

XWidget идва с куп готови джаджи, с които може да следите времето, борсови цени, водещи заглавия в новините и съобщения. Mоже да показвате компактни слайдшоута със снимки, възпроизвеждате видеофайлове или  дори използвате  като калкулатор. Но, ако не намерите приставката, която  ви трябва,  то може да създадете своя собствена с XWidget Designer.

XWidget   – джаджи и приставки за Windows

XWidget Designer е елегантен инструмент за създаване и персонализиране на  десктоп джаджи. Той ви позволява да променяте размера, цвета, изгледа, действието, както и свойства на вашите джаджи.  Опционалното  табло за управление и разнообразието от изскачащи конфигуриращи диалогови прозорци правят лесно разполагането и настройката на джаджи върху работният екран.

Табло за управление в XWidget

Функции  на XWidget са разпръснати между неговите джаджи, в таблото за управление , и в XWidget Designer, без да споменаваме отделните конфигурационни екрани и панели  с  опции за повечето джаджи и функции.  Таблото за управление е много функционално дори в режим по подразбиране. Естествено можете да го персонализирате, както повечето от функциите на XWidget. При инсталиране на програмата ще ви се предложи инсталацията на допълнителен софтуер, за който трябва да внимавате и е препоръчително да откажете. Три джаджи  се отварят при стартирането на  програмата: стилен аналогов часовник, компактна фото галерия, и една малка джаджа показваща  времето.

Меню в XWidget   отварящосе с десен бутон на мишката

За да тестваме възможностите на XWidget  направихме няколко настройки на приставката показваща времето. Когато кликнете с десния бутон на мишката върху джаджата, може да промените източника на информация на някоя от местните метеорологични служби.  В същото меню при клик с десния бутон на мишката има още много опции. Когато кликнете на Edit  се отваря редактора XWidget Designer,  а Configure  отваря прозорец с опции за конфигуриране като размер, позиция на екрана и степен на прозрачност.

 

XWidget е платформа за десктоп персонализация, заредена с огромен брой вече готови джажди, които да оживеят на екрана на компютъра Ви. Лек и удобен, с мощен редактор на  джаджи  и много фини анимации.  XWidget стартира бързо и не хаби излишни системни ресурси.   Ако желаете, нещо повече от вашият Windows,  може да свалите XWidget    в края на страницата.

  • Цена: безплатна платформа за десктоп персонализация
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете XWidgetver  1.84  ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.