Начало / Download / Wondershare Data Recovery – върнете си обратно загубената информация

Wondershare Data Recovery – върнете си обратно загубената информация

Wondershare Data Recovery е универсален инструмент, с който може да  възстановите изтрити данни или случайно изгубени файлове от вашите твърди дискове и карти памет. Може да избирате от няколко начина за възстановяване  на данните  и  ограничите търсенето  по файлови типове. По  този начин  процеса се оптимизира  и се  получават  бързи и задоволителни  резултати.

Предимства

В зависимост от опита, който имате  с използването на този тип програми, в Wondershare Data Recovery може да да изберете Wizard (съветник, който да ви напътства в процеса на възстановяване) или да преминете на ръчен режим с Manual Recovery. Можете също така да зададете типа на  файлове, които искате да търсите, мястото, където искате да търсите, или да активирате функцията Deep Scan. Тази функция е най-подходяща при търсенето на форматирани дискове, но отнема по дълго време за изпълнение.

Scan-results-Wandershare

Не е нужно да изчакате програмата да  приключи  напълно сканирането, за да видите възстановените файлове. Може да преглеждате файловете почти веднага, т.к Wondershare Data Recovery ги визуализира в списък след като ги открие.

Недостатъци

Функцията  „Помощ“, която идва с тази програма е скрита в падащо меню, достъпно само през една малка икона в горния десен ъгъл на екрана. За щастие, интерфейса  представя всичко по толкова ясен и рационален начин, че е  малко вероятно да имате  нужда от помощните файлове.

В Заключение:

Wondershare Data Recovery работи добре, и е добър вариант както за начинаещи потребители, така и за по-напреднали. Пробната версия е пълнофункционална, и единственото ограничение е, че може да се възстанови  само файлове с обем от 100 MB общо.  След това, ще трябва да закупите пълен лиценз за $ 39.95.

Нашият съвет:

Въпреки, че съществуват редица безплатни алтернативи на Wondershare Data Recovery, които също са способни да възстановят изтрити файлове от вашите компютърни дискове и флаш карти, не всички програми се справят с еднакъв успех.   Пробвайте Wondershare, като свалите тестовият файл от бутона в края на страницата, ако тя се справи успешно със задачата, може би ще поискате да закупите пълният лиценз за програмата, за да възстановите най ценните си файлове.

 

  • Цена: тестова версия/ $ 39.95
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/7/8

Свалете Wondershare Data Recovery от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.