Начало / Download / WinZip 16 отличният архиватор

WinZip 16 отличният архиватор

Наскоро излезе версия 16 на популярния архиватор WinZip в която са добавени няколко нови и интересни функции. Енджина на архиватора е преработен изцяло и сега има нативна 64-битова архитектура, благодарение на което WinZip 16 работи по-гладко и по-бързо, от преди. WinZip 16 може да компресира изображения с до 25% и има помощник за лесно създаване на „Zip от камера“ и много дълбока интеграция в контекстното меню на Windows и затова можете да ползвате много от функциите на WinZip, без да стартирате самата програма ръчно. По време на инсталацията трябва да внимавате за инсталирането и на Kaspersky Security Scan, като ви препоръчваме да го откажете.

Сигурността при работа с WinZip 16 е увеличена, благодарение на раздробяването по стандарт DoD 5220.22-M използван от американското министерство на отбраната, на временните файлове които WinZip създава по подразбиране, всеки път, когато отваряте архив. Други функции за сигурност включват вградено AES криптиране на файловете и минимални изисквания за сложността на използваните пароли.

Друго нововъведение в архиватора е ZipShare, удобен и интересен инструмент, който ви позволява да качите ZIP файлове, на „Cloud“ хост и след това да публикувате връзка към файла на вашата Facebook стена и всичко това само с няколко кликвания. Според нас ZipShare е доста полезна функция, която със сигурност ще се използва от милиони потребители на WinZip 16. Архиватора включва и функция наречена „Zip Blu-Ray“, която ви позволява да създавате архиви с размер до 50GB.

Като цяло, харесахме новостите представени в WinZip 16 и затова препоръчваме на потребителите да изпробват тази версия на архиватора.

  • Цена: 45 дни пробен период/49.95$
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете WinZip 16 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.