Начало / Download / WinZip 14.5

WinZip 14.5

Версия 14 на WinZip, някогашното най-добро приложение за архивиране, се цели в потребителите на Windows 7 с много подобрения като добавя няколко нови функции. В Windows 7 среда WinZip 14 получава широка поддръжка на библиотеки, инструменти и последно създадените архивите в jumplist, визуализация в Windows Explorer за определени типове файлове. Поддръжката на  Multitouch е ограничена до възможността за визуализиране и въртене на снимки от архиви създадени с WinZip.

WinZip 14 включва и незначителни подобрения на сигурността. Нова автоматична система запазва поверителността на данните с „раздробяване“ на временния файл който WinZip създава по подразбиране всеки път. Раздробяващия механизъм използва  стандарта DoD 5220.22-M разработен за американското министерство на отбраната. WinZip 14 вече поддържа вградения механизъм за криптиране AES в Intel-базирани компютри.

WinZip 14 притежава голям набор от характеристики, включително поддръжка на „влачене и пускане „. Програмата извършва  по-добре компресия на JPEG файлове, като може да видите JPEG архиви до 20 на сто по-малки. При инсталирането на WinZip трябва да внимавате за Google Toolbar и „WinZip компютинг“, който събира анонимни данни за потребителите ( може да се откажете и от двете ). WinZip е сред най-добрите програми за компресия на разположение, като притежава всички функции, необходими, за да създадете лесно архиви, д да компресирате електронната си или изтеглени от Интернет файлове.

  • Цена: 45 дни пробен период; 29.95$
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7

Свалете WinZip 14 от ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.