Начало / Download / WinRAR 5.0 (32-bit)

WinRAR 5.0 (32-bit)

WinRAR е лека, гъвкава, много мощна и лесна за използване програма,  с която може да разопаковате повечето архивни формати, както и да компресирате различни файлове в RAR и ZIP формат. WinRAR 5.0 се предлага  като тестова версия за 40 дни или платена версия за $ 29 (единичен лиценз).

Външният изглед на  WinRAR е семпъл и лесен за ориентиране. Създаването на архиви е като детска игра. Просто завличате и пускате файлове в програмният прозорец.  Най-често използваните функции са разположени под формата на цветни, интуитивни икони в горната част на интерфейса.  Можете да добавите файлове, извличате, тествате, изтривате  или дори ремонтирате архивите директно от основния интерфейс. В падащите менюта са разположени разширените функции на програмата, включително самостоятелно разархивиращи се архиви,  бенчмаркинг и автоматично изтриване на временни файлове.

С WinRAR, както създаването, така и  разопаковането на архиви  е невероятно бързо. Според разработчиците,  най-новата  си версия на WinRAR се възползва от предимствата на  многоядрените процесори за постигане на още по-бързи темпове  на компресия. Все пак всичко зависи от хардуера с който разполагате. Kоефициентите на компресиране се различават в зависимост от типа  файловe, но като цяло се подреждат наравно  или  дори по-напред в сравнение с други програми за архивиране.

Препоръчваме използването на WinRAR,  поради  качества като  бърза скорост, прост интерфейс, гъвкавост на файлови формати, и мощни разширени функции. Ако се нуждаете от качествен файлов  архиватор, то WinRAR 5.0 ще отговори на всичките ви очаквания.

  • Цена: 40 дни пробен период; 29.00$
  • Операционна система: Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/7/8

Свалете WinRAR 5.0  от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.