Начало / Download / Winrar 4.2 Супер Бърз Архиватор

Winrar 4.2 Супер Бърз Архиватор

WinRAR 4.2 е лека и лесна за използване програма за работа с архиви, която може да разархивира повечето архивни формати, както и да компресира в  RAR и ZIP.  Интерфейса на WinRAR е доста опростен. В горната част е разположена лентата с менютата, а под нея е интерфейсния прозорец. Независимо от това дали архивираме или разархивираме, в него са поместени файловете с които работим в момента. От уебсайта на разработчка може да си изтеглите различни скинове и да преобразите своя Winrar.

Създаването и отварянето на архиви с WinRAR 4.2 е доста бързо, защото новата версия на архиватора е оптимизирана за работа с многоядрени процесори. Разбира се всичко зависи от хардуера в компютъра ви. Трябва да се отбележи, че използването на RAM памет е завишено и достига до около 120 MB дори и за доста малки файлове. Нивата на постигната компресия зависят от типа файл, но като цяло резултатите на Winrar са доста добри, сравнени с конкурентни продукти.

Като цяло, WinRAR 4.2 е отлична програма за работа с архиви заради скоростта на изпълнение на задачите, простия интерфейс, поддръжка на множество файлови формати и отличната интеграция в менюто на Windows (ако знаете как да използвате Winrar, може никога да не видите основния му интерфейс).

  • Цена: 40 дни пробен период; 29.00$
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7

Свалете Winrar 4.2 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.