Начало / Download / WinRAR 4 Невероятният архиватор

WinRAR 4 Невероятният архиватор

WinRAR 4 е лека, гъвкава и лесна за използване програма, която може да  архивира и разархивира най-различни формати, като RAR, ZIP, TAR и други. Версия 4 WinRAR може да се изпробва за 40 дни, като определено архиватора е най-добрата програма за работа с архиви.

Интерфейса на WinRAR е толкова просто, че може да се използва и от деца. Може да създавате архиви чрез влачене и пускане на вашите файлове в интерфейса на архиватора, дървовидното меню или от интегрираното меню в Windows. Всички функции са илюстрирани с цветни и много интуитивни икони, като можете и да ги персонализирате с теми от уеб сайта на компанията. Добавяне на файлове в архив, разархивиране, тестване или дори ремонт архиви става директно от основния интерфейс. В падащите менюта на архиватора са разположени разширените функции, включително саморазархивиращи се архиви, архив заключени с парола и други.

В нашите тестове архивирането и разархивирането на най-различни файлове бе невероятно бързо. Съотношението между нормалните и архивираните файлове варира в зависимост от типа на файла, но като цяло WinRAR 4 постига равни или с или малко по-добри резултати от други архиватори. Като цяло, WinRAR е победител, заради скоростта му, опростения интерфейс, гъвкавостта на използване, поддържаните файлови формати, както и многото допълнителни функции.

  • Цена: 40 дни пробен период; 29.00$
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7

Свалете WinRAR 4 от ТУК>>>

Един коментар

  1. А много се чудя защо като мине тоя 40-дневен период и пак си бачка? 😀
    Четох в нета че не съм само аз ! :)))
    И никъде не намирам опция за регистрация…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.