Начало / Download / Windows Media Player 11

Windows Media Player 11

Последната версия на Windows Media Player добавя много полезни инструменти, за да може плеърът да се превърне в  конкурент на ITunes за Windows. Новата дървовидна структура на директории и файлове прави лесно намирането на музиката която искате, както и подобрява навигацията за да отидете където искате в менюто на програмата.  Петзвездната рейтингова система позволява поставяне на оценки на музиката, а след това организира музикалните файлове по рейтинг, така че лесно да групирате любимите си песни.

Drag-and-drop функционалността и удобен бутон за създаване на Playlist ви помагат да слушате само музиката която харесвате. Създаването на перфектния микс на CD е също толкова лесно – просто влачите и пускате песни в списъка за запис в десния панел и стартирайте процеса. Рипването на оригинален аудиодиск беше сравнително бързо на нашата тест машина, а програмата ни даде възможност за избор на битрейт и тип на аудио файла.

Най-новата функция в WMP11 е способността да се абонирате за платени аудио и видео услуги. Без да се регистрираме, ние успяхме да разгледаме различни сайтове и да сравним цените им, включително XM Радио – всичко от интерфейса на Windows Media Player. Новият изглед на Windows Media Player 11 е доста приятен,  а бутоните предишен и следващ  правят навигацията доста по-лесна.  Като цяло, ние смятаме, че най-новия Windows Media Player предлага почти всичко необходимо за всеки един потребител, правейки го твърд избор избор за персонален джубокс.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система:Windows

Свалете WMP11 от ТУК>>>

3 коментара

  1. медия плеър за музука

  2. мн хубаво

  3. искам да слу6ам музика мн оби4ам да слу6ам музика

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.