Начало / Download / Winamp 5.623 download

Winamp 5.623 download

Winamp е един от най-популярните MP3 плеъри в света. В последната му версия (Winamp 5.623)  са направени доста промени и подобрения. Добавена е разширена поддръжка на AAC кодиране, запис на CD и много добра система за управление на файлове. Подобрена е и поддръжката на преносими устройства, включително iPod и способността за синхронизиране на файлове, които нямат DRM защита, между компютъра ви и предосимите ви устройства. Winamp притежава и изцяло нов интерфейс, който можете да активирате.

Една от новостите в Winamp която ни допада е, че при кликване върху името на песен или изпълнител, се стартира нов прозорец, в които е поместена информация за изпълнителя и линкове към страници с още информация (AOL Music). Новия външен вид на MP3 плеъра наречен Bento е обединил в себе си всички модули от традиционния външен вид, само в един прозорец и така имате достъп до всички настройки и функции на Winamp на веднъж. Може да търсите песни по тагове, като резултата се извиква от AOL Music.

Ако искате да компресирате песни в MP3 формат и да записвате дискове с максималната възможна скорост, ще трябва да заплатите 19,95$ за Pro версията. Единственото нещо което леко ни притеснява е двете зависвания на Winamp, по време на нашите тестове, при което трябваше да рестартираме плеъра през мениджъра на процеси вграден в Windows. Според нас Winamp 5.623 все още не е достигнал нивото на ITunes (към което разработчиците се стремят), но е една много добра алтернатива за всички потребители.

  • Цена: безплатен MP3 плеър
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7

Свалете Winamp 5.623 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.