Начало / Download / Winamp 5.56 най-добрия MP3 плеър

Winamp 5.56 най-добрия MP3 плеър

Във версия 5.3 на Winamp бяха направени доста промени целящи подобряване на един от най-добрите плеъри за MP3. Добавена бе  поддръжка на AAC формат,възможност за запис на CD и система за управление на файловете. Сега Winamp 5.56 предлага добра поддръжка на преносими устройства, включително и Ipods, възможността за синхронизация на файлове между вашия компютър и вашето преносимо устройство, нов интерфейс и вграден браузър на файлове.

Winamp 5.56 може да се използва за подкаст на музика, и поддържа отличния Shoutcast на AOL. Новия интерфейс Bento заслужава да се отбележи, защото разчупва стария модулен формат. Обединените модули на браузъра, медия плеър, списък с песните, списък албуми и много други правят Winamp по-привлекателен на външен вид. Има и една Auto-Tag функция, която ще свали метатаговете от базата данни на Gracenote и от собствената Orgler, с връзка обратно към AOL.

Ако искате да имате възможност за кодиране на песни в MP3 формат и печене на дискове с максимална скорост, ще трябва да се бръкнете 19,95$ за Pro версията на Winamp. За съжаление, програмата има някои проблеми. При гледане на видео, Winamp 5.56 често зависва ( много по-често, отколкото е допустимо според нас ).

  • Цена: безплатен MP3 плеър
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7

Свалете Winamp 5.56 от ТУК>>>

Един коментар

  1. Чак пък най-добрия…. по скоро най-разпространения. веднага се сещам за по-добър плейър – AIMP2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.