Начало / Download / VLC Media Player 2.0.6

VLC Media Player 2.0.6

VLC2.0.6_logoЧесто си задаваме въпроса кой е най-добрият плейър. До сега не сме намерили еднозначен отговор, но все пак имаме фаворит и той е VLC Media Player. Ще попитате защо? Отговорът е, защото е безплатен, с отворен код, с него може да пуснете повече типове файлове в сравнение с останалите плейъри, може да бъде напълно персонализиран и конфигуриран за да отваря на предпочитанията Ви, бива редовно актуализиран като предлага нови функции и възможности. Днес ви представяме VLC Media Player 2.0.6.

Инсталацията на VLC е бърза и лесна. Можете да настройте VLC Media Player да е вашият плейър по подразбиране за различни (или всички) типове файлове, но ако просто искате да го пробвате, можете просто да прескочите асоциирането на  файлове по време на инсталацията.

VLC2.0.6_interface

 

Интерфейсът на VLC остава непроменен. Той е доста минималистичен и лек. Ако искате по-модерен изглед, трябва да отворите папката VideoLAN от Start менюто на Windows и да изберете Skinnable като опция. При следващо стартиране VLC Media Player, ще стартира с модерен нов външен вид.

VLC2.0.6_play

Зад минималистичния интерфейс на плейъра, се крият множество настройки. Имате на разположение сложен Audio еквалайзер, много видео ефекти, като огледало, мъгла, вода, сепия и др., различни кодеци и т.н. Трябва да се разровите из менютата, за да видите всички опции. Ако тръгнем да ги описваме тук, няма да ни стигнат няколко страници.

Ако имате аудио или видео файл, който не можете да подкарате, пробвайте го с VLC Media Player. Резултата ще ви изненада.

  • Цена: Безплатен мултимедиен плейър – VLC Media Player
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7/8

Свалете VLC Media Player 2.0.6 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.