Начало / Download / VLC Media Player 1.0.5

VLC Media Player 1.0.5

VLC Media Player е един от любимите оpen source медия плеъри, а най-новата версия е и първата не-бета версия. VLC не е единствената възможност за свободно възпроизвеждане на видео, но е един от най-добрите.

Потребителите вече могат да преглеждат избраното видео кадър по кадър, мигновено избиране на по-бърза или по-бавна скорост на възпроизвеждане, както и директен запис на видео стрийм.

Лентата с инструменти е напълно приспособима, така че може да оставите само необходимите ви бутони в интерфейса. Други интересни новости наличието на  AirTunes стрийминг, както и по-добрата интеграция с Gtk. Наред с подобренията, VLC продължава да предлага поддръжка на стабилен набор от аудио и видео формати, включително OGG, MP2, MP3, MP4, DivX, HD кодеци като AES3, Raw Dirac, както и възможност за възпроизвеждане компресирани файлове.

Графичният интерфейс зареден по-подразбиране е доста беден и не отразява функционалността и възможностите на VLC . С добавянето на няколко кожи, положението се променя значително. Като цяло, VLC Media Player е задължително да бъде поне пробван от всеки уважаващ себе си потребител.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/7

Свалете VLC Media Player 1.0.5 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.