Начало / Download / uTorrent 3

uTorrent 3

uTorrent 3 е безспорен цар в на света торент клиентите, с милиони потребители по целия сват използващи го ежедневно. Да не говорим за факта, че популярността му е огромна сред торент тракерите, и доста от тях изискват да използвате uTorrent за да можете да се възползвате от пълната им функционалност.

uTorrent 3 е толкова лесен за инсталация, че дори и вашето дете може да го направи. За съжаление, по време на инсталация на новите версии, uTorrent  се опитват да променят началната страница и търсачка по подразбиране на вашия браузър, но можете да се откажете от тези „предимства“. Другото за което трябва да внимавате по време на инсталацията е браузър лентата с инструменти на uTorrent. Препоръчваме ви да откажете и от нея.

Като оставим на настрана тези неща, uTorrent 3 ще ви зарадва с един много хубав и прост интерфейс, предназначен да ви осигури бърз достъп до основните му функции. Ако сте работили с някои от по-старите версии и сте свикнали с тях, то задължително ще забележите новия дизайн. Интерфейса е променен из основи, но е запазено разположението на функциите и бутоните.

Най-впечатляващото нещо в uTorrent 3 определено е начина, по който успява да се справи с изтеглянето на файлове , без да забави осезаемо Windows базирани PC-та. По време на нашите тестове успяхме да развием скорост на сваляне от 8.6MBps като това по никакъв начин не се отрази на работата на компютъра. Затова препоръчваме този торент  клиент на всички потребители. Просто го пробвайте и ще забравите, че някога сте ползвали друг.

  • Цена: Безплатен торент клиент
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/7/NT

Свалете uTorrent 3 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.