Начало / Download / uTorrent 3.3

uTorrent 3.3

uTorrent е    малък,  но мощен BitTorrent клиент за споделяне на файлове в P2P  среда. Въпреки новият изчистен интерфейс, общата големина на програмата остава по-малка от средностатистическа снимка във Fecebook.

µTorrent 3.3 получава драматично пренаписване на   своя дисков  input/output  протокол, което означава, забележително подобрение на производителността  при работа  с  няколко задачи едновременно.  Например, можете да  изтриете файлове от торент клиента  или  да преместите група торенти на ново място, но без да забележите обичайното забавяне в скоростта на торентите, които продължават да се  свалят към този момент. Или, може да зададете свалянето на торент файлове на две различни устройства, но със скоростта на изтегляне на единично устройство. Ще забележите,  повишаване както на ниските, така и на високите скорости, независимо дали записвате  на локалния диск, на RAID или мрежово устройство.

utorent 3.3 interface

Интерфейсът на µTorrent 3.3 е оптимизиран, като са премахнати някои  непопулярни и второстепенни функции, като Apps и  Find Content, раздела „getting started“ и двойният списъчен изглед.

Фиксирани са различни бъгове, включително  грешка, която забележително ускорява рендирането на магнитни линкове.

Достатъчно малък, за да се побере на дискета, но способен да свали всеки торент за един миг.  Ако, искате  да улесните работата си с торент файлове, препоръчва ме Ви да свалите uTorrent 3.3  от линка в края на статията.

  • Цена: Безплатен торент клиент
  • Операционна система: /XP//Vista/7/8

Свалете uTorrent 3,3 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.