Начало / Download / uTorrent 2.2

uTorrent 2.2

uTorrent е най-популярния торент клиент. Повечето от функциите, налични в други торент клиенти са вградени и в uTorrent, включително приоритизиране на трафика, графики, автоматичното изтегляне на торенти посредством RSS и много други. Освен това, uTorrent поддържа криптация на връзката и обмен на пиъри. От версия 2.0 се поддържа и новия UTP протокол, специално разработен от и за uTorrent.

Кода на uTorrent е написан с една единствена идея – ефективност. За разлика от много торент клиенти, програмата не прахосва ценни системни ресурси – обикновено използва по-малко от 6MB RAM памет, което ви позволява да използвате компютър съвсем свободно за друго. Освен това, размера на най-новата версия на uTorrent е едва 386KB.

Интерфейса на uTorrent не е претърпял значителни промени от предишната версия, но е променен изгледа на почти всички икони и бутони. Локализацията на торент клиента е на много добро ниво, като се поддържат повече от 50 езика, включително и Български. Ако все пак вашият език не е на разположение, можете лесно да добавите свои собствен или да редактирате някой от съществуващите преводи!

Хубавото на uTorrent е и, че нещата се правят така, че да са по-удобни за потребителя. Излизането на нови версии се прави само когато нещата са изпипани и дори и да има няколко грешки, то те се отстраняват бързо. Затова препоръчваме този торент клиент на всички.

  • Цена: Безплатен торент клиент
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/7/NT

Свалете uTorrent 2.2 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.