Начало / Download / Trillian Astra 4.1 Модерният IM Клиент

Trillian Astra 4.1 Модерният IM Клиент

Повече от три години отсъствие, Trillian се завърна с лека промяна на името и множество нови функции. Програмата е запазила бета-кодовото си име – Астра като част от официалното, но по-важното е, Trillian Astra е актуализирана за съвременния IM ( Instant Messaging) свят. С поддръжка на кожи, но не и модуни, чат клиента вече предлага поддръжка на Google, MySpace IM, Skype, както и Facebook, AIM, ICQ, MSN, Yahoo и IRC. Също и двата POP3 и IMAP протокола за обмен на e-mail.

Тази версия на Trillian е дълбоко свързана с  Facebook и Twitter. Програмата автоматично ще съкрати URL адреси на вашите Tweets, като може да изпращате нови съобщения и отговори. Нещата които следите в Twitter могат да се показват в списъка ви с контакти в Trillian. Свързаността с Facebook се характеризира с винтеграция на избраните от вас RSS  Facebook емисии, проверка на таблото на Facebook профила ви, и синхронизация със съобщенията ви в Facebook. Само с тези функции Trillian Astra надминава повечето от конкурентните си  IM клиенти.

Trillian Astra 4.1 работи по-лекo от предишната версия,  като е по-малко вероятно да забележите забавяне на системаси. Клиента поддържа видео чат както и бърз трансфер на файлове. Платения ъпгрейд на Trillian Astra 4.1 ви дава достъп до, видео на пълен екран, едновременен трансфер на няколко файлове както и техническа поддръжка. Същите тези функции са на разположение за първите 30 дни на всеки свалил Trillian след което се деактивират автоматично. Дългогодишните фенове на Trillian Astra няма да бъдат разочаровани.

  • Цена: Безплатна версия
  • Операционна система: Windows Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7

Свалете Trillian Astra 4.1 от тук>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.