Начало / Download / ThreatFire AntiVirus Free 4.7

ThreatFire AntiVirus Free 4.7

ThreatFire е безплатна антивирусна програма която предлага защита в реално време, като предотвратява заразяване на компютъра от вируси и зловреден софтуер, чрез идентифициране на подозрително поведение, преди злонамерения код да се инсталира на вашия персонален компютър. Някога известен като CyberHawk, в ThreatFire са направени много драматични и забележими подобрения на функцийте, тъй като фирмата бе закупена от PC Tools.

ThreatFire успешно се бори с всякакви руткит, евристично-базирани заплахи, вируси, червеи, троянски коне, шпионски софтуер, рекламен софтуер и кийлогъри. Защитата в реално време не води до забележимо забавяне на вашия компютър, а разширените настройки са отлични. Потребителите могат да си създадът списък със процесите на които програмата може да има доверие. Можете също така да възползвате от списъка със задачи и да си създадете „restore point“ преди да преместите откритите заплахи под карантина. IntelliScan отне около 15 минути на нашата тестова машина, като това време е сравнително добро, в сравнение с другите безплатни продукти на пазара.

Единственият проблем на тази антивирусна програма е, че от време на време открива заплахи за сигурността, но без те да имат име. Това прави трудно да се определи дали те са истински или фалшиви. ThreatFire е подобрена значително и може да работи като допълнение към инсталираната в момента антивирусна програма. Даваме много добра оценка на ThreatFire AntiVirus Free 4.7.

  • Цена: Безплатна антивирусна програма
  • Операционна система: Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7

Свалете  ThreatFire AntiVirus Free 4.7 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.