Начало / Download / TeamViewer Portable 9

TeamViewer Portable 9

TeamViewer Portable е  чудесно малко приложение за отдалечен достъп и контрол на компютри, споделяне на екрани и трансфер на файлове. Портативната версия на програмата е особено удобна за използване, защото  може да пренесете функциите на TeamViewer там  където е необходимо. Програмата е много полезна при оказване на системен съпорт  или работа върху съвместни дизайнерски проекти.

Преносимата версия на TeamViewer, може да бъде качена на обикновена  карта памет и стартирана на всеки един компютър. Още по практично е, че може да връчите готовата  флашката на човек, който има нужда от вашата помощ и през програмата да имате достъп до неговата машина.


TeamViewerPortable-9

Портативната версия на  TeamViewer не се различава от стандартната инсталационна версия.  За да осъществите връзка между два компютъра ще е необходимо върху всеки един от тях да има инсталирана или свалена portable версия на програмата. След това само трябва да ги стартирате и въведете, ID-то и паролата които се е генерират в началото. Връзката се осъществява почти мигновено.

Понеже тази версия на TeamViewer е е портативна, настройките направени по време на работа с програмата не се запазват. Това означава, че ще трябва да ги правите при всяко стартиране.

В TeamViewer Portable 9 няма да откриете много нови функции, но има подобрение в работата на вече съществуващите  такива като: обединяване на приложенията за телефона и VoIP връзка, по добро разпознаване на системите при свързване след рестартиране и други по-дребни поправки.

Ако Ви се случва, често да оказвате техническа помощ на своите колеги, приятели и роднини TeamViewer Portable ще бъде Ваш неизменен помощник.  Всички знаем, че понякога е по-лесно да направиш нещо сам, отколкото да се опитваш да обясниш на баба си защо не може да прикрепи RAR файл към word документ.

  • Цена: Безплатна софтуер за отдалечен достъп
  • Операционна система: Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT

Свалете TeamViewer Portable 9 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.