Начало / Download / TeamSpeak 3 отличният VoIP клиент

TeamSpeak 3 отличният VoIP клиент

TeamSpeak 3 е VoIP базиран клиент за комуникация, които позволява на много потребители да чатят и говорят помежду си едновременно и заедно през Интернет, съотборници да разговарят докато играят любимите си игри, провеждането на бизнес конференции, или просто приятели и семейства да наваксват с последните новини и клюки.

Може да се наложи да прекарате известно време, докато успеете да настройте TeamSpeak тъй като не става въпрос само за двупосочна връзка, а в зависимост от хардуера на главната машина, програмата може да се справи хиляди едновременни връзки. За да се възползвате от възможностите на TeamSpeak 3 е необходимо една от машините да бъде сървър. Сървърът е домакин на всички връзки (можете да създадете свой собствен, или да се възползвате от някой друг).

Разбира се всеки, който иска да се включи в онлайн разговора също трябва да инсталира TeamSpeak на своя компютър, като процеса е доста лесен и не отнема повече от 2-3 минути. VoIP клиента има версии за Windows, Linux и Mac OS X и те могат да се свързват една с друга, като по този начин можете да сте сигурни, че ще можете да комуникирате със всички.

TeamSpeak 3 включва множество нови функции, за да може разговорите ви да са с отлично качество. Обновен е пакета от кодеци с което се осигурява отлично качество на звука. Добавени да филтри за елиминиране на ехото и микрофонията за да може всички участници в даден разговор да чуват ясно и силно. Можете и да прехвърляте файлове през TeamSpeak без да се налага да напусне започнат разговор.

  • Цена: безплатен VoIP клиент за индивидуална употреба
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете TeamSpeak 3 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.