Начало / Download / Моделиране на Къщи с Sweet Home 3D

Моделиране на Къщи с Sweet Home 3D

sweet-home-icon Sweet Home 3D е програма за 3D моделиране която предлага на потребителите възможността да видят 3D моделирана стая или цял проект на чисто новия им дом, преди да са забили и един пирон. С много прост изглед  и впечатляващи резултати, тази програма със сигурност ще грабне въображението на много потребители.

Интерфейса на програмата е много лесен за използване. В лявата част на екрана е разположено меню с раздел за всяка стая в новата ви къщата. Като кликнете върху някоя от тях се отваря списък с всички необходими мебели и декорации и можете да ги плъзнете в новия проект. Работният плод е разчертан като мрежа с размери, съответстващи на размера на стаята. Под основното меню е разположена таблица с размерите и разположенията на всички възможни позиций в стаята и приблизителните им размери. В долната част на екрана е разположен малък прозорец, който показва 3D изглед на създавания проект. Проектирането на една стая е много просто. Издърпвате мебелите в помещението, както желаете и Sweet Home 3D ви показва как може да изглежда новата ви къща. Можете виртуално да се разходите из вашия нов дом.

И докато резултатите от Sweet Home 3D бяха впечатляващи, контрола е леко труден. Поставянето на предмети в стаята ще отнеме известно време. Въпреки това, с малко практика, сме уверени, че ще можете да използвате тази безплатна програма за 3D проектиране на жилища. Хубавото е, че Sweet Home 3D е преведена на Български и ще може да се ползва от малки и големи.

  • Цена: безплатна програма за 3D проектиране
  • Операционна система: Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT

Свалете Sweet Home 3D 3 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.