Начало / Новини / Surface Pro 3 ще бъде достъпен на пазарите в Европа от 28 Август

Surface Pro 3 ще бъде достъпен на пазарите в Европа от 28 Август

Microsoft  разкриха датата, на  която новият  мощен  таблет с Windows 8,1 ще бъде достъпен на повечето европейски пазари. Най-нетърпеливите потребители ще могат да се сдобият с  Surface Pro 3 още в края на този месец, защото таблета официално излиза за  продажба на  28 Август във  25 страни, като сред тях са Великобритания, Австрия, Италия, Белгия и Холандия.

Surface-Pro-3-Main

Както забелязвате, България не е сред тях.  Не се съмняваме, че много скоро Surface Pro 3 ще се появи и в някои наши онлайн магазини, но на по-висока цена. Цената  на новият майкрософтски таблет е достатъчно висока и без допълнително оскъпяване. Във Великобритания най-евтиния модел с i3 процесор е £639, което се равнява на приблизително 1500 лв.  Така, че съветваме Ви да не прибързвате с покупката и да  изчакате официалната дистрибуция в нашата страна.

Новият Surface Pro 3 е хибриден лаптоп/таблет с операционна система Windows 8,1.  Притежава мощен Intel ® Core ™ i3, i5 или i7 процесор, от 4GB до 8GB RAM, и 512 GB място за съхранение.  Таблета се превръща в лаптоп, когато към него се закупи допълнителната стойка с клавиатура с цена от 129$.  Новост е невероятно функционалният стилус The Pen, който може да оправдае иначе високата цена на устройството.

Нашето  пълно ревю на Surface Pro 3 може да прочетете тук.

От 28 август на Surface Pro 3 ще бъде на разположение в: Австралия, Австрия, Белгия, Китай, Дания, Финландия, Франция, Германия, Хонг Конг, Ирландия, Италия, Корея, Люксембург, Малайзия, Холандия, Нова Зеландия, Норвегия, Португалия, Сингапур, Испания, Швеция, Швейцария, Тайван, Тайланд и Обединеното кралство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.