Начало / Download / SSuite Office – WordGraph

SSuite Office – WordGraph

SSuite Office WordGraph е безплатна текстообработваща програма, която предлага широк набор от функции, които ще са полезни и напълно достатъчни за повечето потребители в лек и бързо зареждащ пакет, включващ  правописна проверка, брояч на думи, и възможност за проследяване на промени в текста.  Със  SSuite Office може да създавате и редактирате PDF документи без нужда от допълнителни приложения, може да експортирате документите в  различни формати, вмъквате  математически функции, и да създавате презентации, които могат да се разглеждат във всеки браузър.

Ако  съдим по  интерфейса, WordGraph очевидно  е текстообработваща програма, предлагаща добър баланс между лесната употреба и пълен набор от необходими инструменти. Веднага успяхме да настроим  ширината на страницата, чрез плъзгане на активният десен ъгъл на  основния прозорец. WordGraph стартира с празна страница, готова за работа и въвеждането на текст може да започне веднага. Селекторите за шрифт и размер,  инструментите за проверка на правописа и избор на параграф,  удебелен шрифт, курсив, както и другите инструменти за форматиране на текст по същество са идентични с повечето други програми за текстообработка, както и инструментите за за редактиране на текст и вмъкване на изображения, връзки и обекти.

С помощта на съветник вграден  в WordGraph в  успяхме без проблем да настроим офисния скенер. Впечатлени сме от набора от  шаблони в Documents Template Library, включваща всичко от пощенски картички до формуляри за съдебни искове. WordGraph създава DOC файлове, които изглеждат добре в Word, но Word 2010 документи не могат да се отварят в WordGraph. Обаче, програмата предлага многобройни други възможности за запазване и експортиране на файлове.  Икони в лентата с инструменти предлагат достъп до някои от другите приложения в SSuite Office, като Интернет браузър и е-мейл  клиент.  Файлът Help предоставя много помощна информация.

  • Цена: безплатна
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7
Свалете SSuite Office – WordGraph от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.