Начало / Download / Spyware Doctor 2010 7

Spyware Doctor 2010 7

Spyware Doctor 7 предлага на потребителите превъзходна колецкия от инструменти за отстраняване на зловреден софтуер, но строгите ограничения в пробната версия го правят труден за оценяване. С бързо сканиране и множество инструменти за спиране на злонамерения софтуер, преди да зарази компютъра ви, платената версия на Spyware Doctor 7 е великолепно решение за отстраняване на шпионски софтуер.

Инсталирането на програмата е дразнещо и изисква да рестартирате компютъра, но веднага след инсталацията, Spyware Doctor 7 ще започне сканиране за зловреден софтуер. Впечатляващо, сканирането отнема само пет минути, което е много по-бързо от конкурентните програми.  Програмата коректно категоризира проблемите, като например „бисквитките “ на браузърите са поставени като ниско ниво на заплаха. След премахване на проблемите, което изисква закупуване на лиценз, Start Scan раздела ще предложи три вида сканиране: Intelli-Scan, който е най-бързото сканиране, Full Scan и персонализиран Custom Scan. Intelli-Scan не бива да се бърка с раздела IntelliGuard, която предоставя достъп до 10 допълнителни защити които програмата предлага. Това са Behavior, Browser, Cookie, Email, File, Immunizer, Network, Process, Site, and Startup защити. Behavior Guard, например, се базира на  разработената от PC Tools – ThreatFire за защита.

Тази версия на Spyware Doctor не разполага с антивируна защита, за разлика от по-големия си брат Spyware Doctor & AntiVirus, като това отдалечава Spyware Doctor от пълен антивирусен и антиспайуер пакет като Norton. Програмата идва с някои полезни опции за настройки, профил за игри и възможноста да стартирате сканиране при стартиране на системата.  Проблем е, че пробната версия на Spyware Doctor не може да премахне откритите заплахи, а предлага само защита в реално време.

  • Цена: Пробна версия (включени са само Real-time защита и засичане.); 29.95$
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Spyware Doctor 7 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.