Начало / Download / Spyware Doctor и AntiVirus 8

Spyware Doctor и AntiVirus 8

Антивирусната програма на PC Tools Spyware Doctor и Antivirus 2011 е ефективен и лесен за използване пакет за сигурност. Въпреки че сме леко разочаровани от забавянето на тестовата система, интерфейсът е чист и лесен за навигация, а сканирането се извършва сравнително бързо. Антивирусната програма получава високи оценки от нас и от независими тестове за ефективност.

Инсталацията на Spyware Doctor и AntiVirus 8 е проста и бърза, въпреки че е по-бавна от времето за инсталиране на Norton или Trend Micro Titanium и отнема около три минути. По време на първото сканиране, програмата открива мрежовата връзка на вашия компютър и иска да я маркирате като надеждна или не. Имайте предвид, че по подразбиране е избрано „ненадеждна“, така че бъдете внимателни.

Интерфейсът е функционален, с доста стандартен дизайн. В ляво са разположени пет бутона, за достъп до статута на защита, процеса на сканиране, настройки на IntelliGuard,  достъп допълнителни инструменти, както и за промяна на настройките. Под тези бутони е разположен мини-панел, който предоставя информация и връзки към модулите за Сканиране, Anti Spam и Защитната стена.

PC Tools Spyware Doctor и Antivirus 2011 ще запази компютъра ви чист от заплахи и вируси, както се вижда от проведените независими тестове. Въпреки това, тази защита си има висока цена за пройзводителността на системата (стартирането на Windows 7 на тестовата ни машина се забави с цели 10 секунди).

  • Цена: безплатна пробна версия/39.95$
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Spyware Doctor и AntiVirus 8 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.