Начало / Download / Spyware Blaster 4.4

Spyware Blaster 4.4

Spyware Blaster стартира като програма предназначена към блокиране на ActiveX-базирани атаки. програмата е запазила този компонент, а към него са добавени възможност за блокиране на всички видове шпионски софтуер, които се промъкват чрез вашия уеб браузър. Spyware Blaster е най-ефективна за потребителите на Internet Explorer 7, 8 и новия 9.

Потребителите могат да блокират цялото Flash съдържание от даден сайт, да управляват настройките на страницата на браузъра, да блокирате „бисквитките“, и да създават персонализирани ActiveX скриптове. За потребителите на Firefox и Netscape програмата предлага единствено блокиране на „бисквитите“, но може да създадът потребителски черен списък, който ще функционира в множество браузъри. Потребителите също могат да си създадат пълен бакъп на PC-то в случай на срив в операционната система. Интерфейсът е проектиран добре, подредена и лесна за навигация. За 10$ на година потребителите могат да получават автоматични актуализации на дефинициите и техническа поддръжка, в противен случай ъпдейтите трябва да се правят ръчно.

Малко е изненадващо, че Spyware Blaster не поддръж Opera, а има и забележима липса на възможности за отстраняване на открития шпионски софтуер. Все пак приложението е безплатно и би послужило на доста потребители.

  • Цена: Безплатна програма за защита от шпионски софтуер
  • Операционна система: Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7/NT

Свалете Spyware Blaster 4.4 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.