Начало / Download / Sony Ericsson PC Suite 6

Sony Ericsson PC Suite 6

Sony Ericsson PC Suite 6 е специално разработен софтуер, който да улесни свързването на вашия мобилен телефон с компютъра ви и синхронизирането им. Когато свържете телефона си посредством USB, към компютъра, програмата автоматично го разпознава и ви дава възможност да го виждате како папките в Windows. Интерфейса на Sony Ericsson PC Suite е много опростен и интуитивен и не би трябвало да затрудни никого.

С помощта на Sony Ericsson PC Suite можете бързо и лесно да синхронизирате календара и контактите си между телефона и компютъра, да прехвърлите различни данни между устройствата включително музика, снимки и видео клипове.

Интересна новост е възможноста да настойте телефона си като модем за Интернет, а реално да го ползвате на компютъра си ( е сметката ви леко ще набъбне, но понякога е много необходимо да свършите определена работа, а нямате друг достъп до Интернет).

Можете да изпращате текстови и графични съобщения, докато телефона ви е свързан с компютъра, чрез много по-лесното им набиране от клавиатурата.

  • Цена: безплатно приложение за свързване на телефони Sony Ericsson към компютър
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7

Свалете Sony Ericsson PC Suite 6 от ТУК>>>

Един коментар

  1. Не ,благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.