Начало / Download / Soda PDF Professional 2011

Soda PDF Professional 2011

Бизнесът се нуждае от достъпни програми за професионална работа с PDF документи, които не изискват огромен бюджет. Soda PDF Professional 2011 е точно такава програма. Soda PDF показа, че е способен, гъвкав и лесен за използване като същевременно е достъпен както за физически лица така и за фирми и организации, които се нуждаят от повече от предлаганото от безплатните PDF четци.

По време на инсталационния процес, Soda PDF дава възможност да я изберете като приложение отварящо PDF файловете по подразбиране. При първо стартиране, PDF четеца зарежда прозорец който да ви въведе във възможностите на програмата. Интерфейсът на Soda PDF е доса изчистен и лесен за ориентиране. Лентата с инструменти съдържа всичко необходимо за работа с PDF файлове, включително мащабиране, търсене, завъртане на документите, както и някои бонуси, като отметки, подчертаване полета на формуляри в търсене и инструмент за изрязване на част от документа.

Основният прозорец съдържа всички необходими функции разположени в табове които се отварят при щракане върху тях. Те са разделени по групи като основните са Create & Convert чрез който се създават PDF файлове, Edit & Insert чрез който се редактират и Secure & Sign (отговаря за сигурността и електронните подписи в PDF файловете). Бихте могли лесно да създавате нови табове и да персонализирате вече съществуващите от менюто Custom разположено в лентата с инструменти. Друга хубава функция е възможността за разпознаване и извличане на текст от сканирани документи.

Soda PDF Professional 2011 предлага много добре направено упътването за употреба според възрастта и опита на потребителите. Бяхме впечатлени от Soda PDF 2011 по време на нашите тестове. PDF четеца работи бързо и безпроблемно и комбинирано с казаното по-горе се чудим защо някои би платил повече за по-лоши програми за работа с PDF.

  • Цена: 14 дни пробна версия; 79.95$
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7

Свалете Soda PDF Professional 2011 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.