Начало / Download / Smart Defrag 1.45 Отличния Дефрагментатор

Smart Defrag 1.45 Отличния Дефрагментатор

Фрагментацията на твърдия диск, е основната причина за бавната и нестабилна работа на компютъра. Smart Defrag 1.45 е най-ефективния начин да дефрагментирате твърдия си  диск. Програмата не само дефрагментира диска на компютъра, но и оптимизира неговата работа. С опцията „Install & Forget“ Smart Defrag 1.45 работи автоматично и тихо във фонов режим на вашия компютър, като поддържа твърдия ви диск в оптимално състояние. Smart Defrag е напълно безплатна както за домашно ползване, така и за ползване в офиса.

Заедно с бързия анализ и невероятната скорост на сканиране, SmartDefrag може да се похвали с автоматизирана дефрагмент функция, която непрекъснато следи и обработва най-често използваните файлове. Когато работи във фонов режим, програмата използва само 14MB оперативна памет, така че тя работи гладко на доста стари машини.

Като цяло Smart Defrag 1.45 е удобен инструмент за дефрагментиране с възможности за планиране на задачите като ще пасне както на новаци, така и на по-опитни потребители.

  • Цена: Безплатен дефрагментатор
  • Операционна система: Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT

Свалете Smart Defrag 1.45 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.