Начало / Софтуер / Skype Translator интегриран в десктоп версията на Skype

Skype Translator интегриран в десктоп версията на Skype

Microsoft обяви, че в края на лятото на 2015 г.ще завърши интегрирането на Skype Translator в десктоп версията на популярния VoIP клиент Skype.

Skype Translator представява преводач в реално време на съобщенията които изпращате през Skype. Той разчита регионалните настройки на компютъра Ви, за да разбере езика Ви по подразбиране. Разбира се може да промените езика по подразбиране от самия Skype клиент.

skype-logo

Прост пример за полезността на Skype Translator е, когато решите да си пишете с някой, а не владеете езика на който той пише и говори. Просто Вие си пишете на Български, а той примерно на Индийски. Съобщенията които Вие му пращате автоматично ще се превеждат на Индийски, а тези които получавате ще бъдат на Български.

Както знаете, Skype има различни версии в зависимост от това коя операционна система използвате. От Microsoft обещават, че ще вградят Skype Translator във всички версии на операционната си ситема, като започнем от тази за Windows 7, преминем през Windows 8.1, та чак до много чакания Windows 10.

Всъщност потребителите на Windows 10 (бета тестерите), вече могат да инсталират Skype Translator, като приложение от Microsoft Store.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.