Начало / Download / Skype Portable 6.22

Skype Portable 6.22

Със Skype Portable може да инсталирате добре познатият ви VoIP клиент на USB диск, флашка, карта памет или друго портативно устройство. Така ще може да имате  инсталиран Skype, винаги на разположение и готов за използване.  Разбира се, ако не искате да използвате мобилното приложение на смартфона или таблета Ви или намерите компютър на който, все още не е инсталирана версия на програмата.

 

Skype-Portable-6.22-Instalation

Инсталацията е много лесна, след като свалите приложението инсталационен съветник ще Ви напътства през всяка стъпка. Трябва само да не забравяте да зададете вярното устройство където искате да се инсталира програмата. След това само трябва да стартирате Skype Portable от папката на вашето преносимо устройства и да въведете вашитe данни за регистрация.

Skype Portable 6.22 не се различава от настолната версия на клиента, интерфейса и функциите ще Ви бъдат добре познати и няма да имате проблеми с използването му. Може да провеждате видео разговори и чат сесии, както обикновено.

skype6.3_interface

Тествахме портативната версия на Skype на няколко устройства и нямахме съществени проблеми при стартирането и работата с програмата на всяко от тях. Skype Portable има надеждна USB преносимост и може да разчитате на стабилна видео връзка, когато го използвате. Имайте в предвид, че ако вече има инсталирана стандартна версия на Skype на вашият или друг компютър,то портативната версия няма да стартира.

В заключение:

Не отричаме, че Skype Portable 6.22 може да се окаже много полезна програма, но имаме съмнение в нейната необходимост. Въпреки, това тя работи много добре и без проблеми може да провеждате разговори от всеки компютър на който, няма инсталирана стандартна версия на Skype.

  • Цена: Безплатен VoIP клиент
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Skype Portable 6.22 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.