Начало / Download / Skype 7 за Mac и превю за Windows

Skype 7 за Mac и превю за Windows

Най-после дочакахме свежа нова версия на Skype , която наистина предлага нещо ново и полезно за потребителите. Microsoft пуснаха Skype 7 за Mac и тестова версия за Windows с променен и омекотен интерфейс, безплатни групови разговори, фокус върху чат функциите и споделянето на снимки.

Skype

Ако все още не знаете, Skype e VoIP клиент,с който може да провеждате безплатни чат и видео разговори с цял свят.

Интерфейсът на десктоп версията на Skype 7 наподобява много на мобилното приложение. Веднага ще забележите промяната в изгледа на чат прозореца. Репликите вече са подчертани в син цвят и се подреждат от двете страни на полето за писане. Плюс това вече може да споделяте снимки в чат прозореца и те да са директно видими за участниците в разговора. Общо взето всичко изглежда по-прегледно и организирано, и в унисон с наложените от мобилните чат приложения стандарти.

Skype-7

Също така, е променен интерфейсът за изпращане на съобщения по време на видео разговори. Чат полето  се разполага от дясната страна на видео прозореца. Така се улеснява процеса на едновременен разговор и писане на съобщения, както и споделяне на снимки.

В Skype 7 конферентната видео връзка, преди достъпна само в платената версия, е безплатна за всички. Вече ще може да комуникирате свободно с повече от двама човека едновременно. Единственото условие е всички потребители в конферентната връзка да са с последната версия на Skype.

Друга забележима промяна в Skype 7 е улесненото споделяна на файлове. Те вече се визуализират с иконки, които оказват и типа на файла, който се изпраща: jpg, ppt, docx.

Бихме казали, че сме много приятно изненадани от последните промени в Skype 7. Новият интерфейс е много прегледен и лесен за използване. Безплатните групови видео разговори са допълнителна причина да актуализирате старата си версия на Skype към 7, което горещо препоръчваме.

Можете да тествате превюто на Skype 7, като последвате линка върху бутона Download.

  • Цена: Безплатен VoIP клиент
    Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Skype 7 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.