Начало / Download / Skype 6.7 за Windows 7,Vista и XP

Skype 6.7 за Windows 7,Vista и XP

Всички Вие добре познавате Skype – безплатният VoIP клиент,  който Ви позволява да се свържете с всяка точка на света. Със Skype може да провеждате безплатни видео и  аудио разговори, чат  и обаждания към стационарни и мобилни телефони на изгодна цена.

След като Microsoft пуснаха на пазара новата операционна система Windows 8, версиите на Skype, които работят под Windows  са вече две.  Има отделна версия на  Skype за Windows 8, която е с променен дизайн, който да отговаря на новата  интерфейс среда  и е изграден на принципа на Modern UI (новият потребителски интерфейс). Днес ще разгледаме последните промени във Skype версията  за десктоп системи използващи Windows 7, Windows Vista и XP.

Във версия 6.5 на Skype  за десктоп Windows, за първи път се представя новата функция за видео съобщенията – възможност да оставяте видео запис като съобщение дори когато потребителя е офлайн.  Улеснено е добавянето на контакти, като е възможно приемането на запитвания за нови контакти директно в чат прозореца.

През юли месец излезе Skype 6.6.  В тази версия  главно за коригирани грешки свързани със представената в Skype 6.5 възможност за оставяне на видео съобщения. Има и промени в интерфейса свързани с новите възможности на VoIP клиента: когато абонатът е извън линия, бутонът за видео разгори е  се показва като неактивен, а към менюто на бутона Share е добавена опция за изпращане на видео съобщение.

Последната достъпна стабилна версия на Skype e 6.7. Rазработчиците на Skype са се постарали да направят възможно поддръжка на режима Висок контраст, който прави всичко по лесно за четене. Сега Skype   има нов висококонтрастен интерфейс, когато е активиран мода High Contrast в Accessibility option или избрана някоя от висококонтрастните теми на Windows 7.

Както винаги поправени са много бъгове и има различни фиксове в сигурността във всяка една от версиите. Препоръчваме да ъпдейтнете своята версия на Skype до последната налична за Windows 7, Vista и XP.

  • Цена: Безплатен VoIP клиент
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Skype 6.7 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.