Начало / Download / Skype 6.3 Download

Skype 6.3 Download

skype6.3_logoSkype e безплатен VoIP клиент, който ви позволява да се свържете с целия свят. Базиран е на p2p технология. Обажданията до други абонати на Skype са напълно безплатни, а тези към мобилни и стационарни мрежи са платени. Новата версия на Skype излиза точно по времето на дебюта на Windows 8, което не е случайно, защото се предлага пълна интеграция с него. Има и леки промени в потребителския интерфейс.

skype6.3_login

Регистрацията на нови потребители в Skype 6.3 е много опростена. Можете просто да използвате вашия Facebook или Hotmail акаунт за да влезете в новия си Skype профил. Синхронизацията между трите услуги е много по-пълна. Контактите ви от Facebook и Hotmail излизат и в Skype. Профилните снимки също се синхронизират. Премахната е мини-банер рекламата която седеше на дъното на списъка ви с контакти и дразнеше доста от потребителите.

skype6.3_interface

Качеството на разговора все още не е постоянно (а и няма как да бъде) и зависи много от вашата Интернет връзка и с кой се свързвате. Също така и от техниката която използвате (не може да очаквате с микрофон и слушалки за няколко лева перфектни резултати). В нашите тестове постихнахме отлични резултати при проведени над 15 разговора с различни дестинации, включително и такива извън България. Ако сте все още не сте пробвали Skype, сега е времето да натиснете бутона за сваляне.

  • Цена: Безплатен VoIP клиент
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Skype 6.3 от ТУК>>> Свалете Skype 6.3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.