Начало / Download / Skype 6.11 за Desktop (Windows 7/Xp)

Skype 6.11 за Desktop (Windows 7/Xp)

Skype 6.11Излезе нова версия на популярния voip клиент Skype 6.11 предназначена за по-стари версии на Windows като 7 или XP. Изглежда, че Microsoft изцяло са се фокусирали върху развитието на Skype за своята нова операционна система Windows 8 и не дават почти никаква информация за промените направени за другите версии на Windows. Все още обаче голяма част  от потребителите използват по-стари (и според нас по-добри) версии на най-популярната ОС.  Затова, специално за тях, в тази статия ще разгледаме как се развива voip клиента във версии 6.9, 6.10 и 6.11.

Skype 6.9

Kакто Ви споменахме, често от Microsoft няма официална информация за промените в новите версии.  Така и не получихме changelog за версия Skype 6.9, но  знаем че тя поправя грешки възникващи при свързването със Facebook.

Skype 6.10

Skype 6.10 е „големият“ ъпдейт в тази серия.  След като го инсталират, потребителите наистина ще забележат видима промяна в своя voip клиент.  А, промените  са следните:

Skype 6.10 Нов Стартов Екран

  • Нов стартов екран с по-лесни за навигация и избор начини на вписване и нов интерфейс в стил Windows 8
  • Ъпгрейд на видео библиотеките който, има за цел да подобри качеството на видео разговорите. Трябва да, знаете , че за да се възползвате от него трябва  заедно с вашият събеседник да ползвате последна версия на Skype
  • Редица промени в производителността и  стабилността на програмата

Skype 6.11

Това е още един тих ъпдейт на Skype, за който няма официална информация от разработчика Microsoft. Можем да предположим, че той фиксира грешки възникнали след релийза на 6.10, т.к много потребители се оплакват от проблеми  с вписването или видео разговорите възникнали след като са обновили Skype  до тази версия.

В заключение

Т.к  се оказва, че Skype 6.10  е проблемна версия ние Ви съветваме да обновите програмата си директно с версия 6.11, която може да свалите от синия бутона  в края на статията.   Последната версия на Skype към момента притежава всички нови функции  наследени от 6.10 и поправя някой малки грешки в работата и.

 

  • Цена: Безплатен VoIP клиент
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Skype 6.11 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.