Начало / Download / Skype 5.0

Skype 5.0

Популярният VoIP клиент Skype излезе с нова версия, като целта на компанията е да привлече все повече клиенти, които да го използват, особено такива с предимно международни контакти. С последния си ъпдейт на версията – Skype 5, компанията се надява да запази щастливи и сегашните си клиенти. Skype 5 разполага с изцяло аеро интерфейс, пълна интеграция с Facebok и възможност за видео-конферентни връзки.

Новаия начален прозорец на Skype 5 показва избраното настроение на всички във вашия списък с потребители, както и на вас самите и предлага разнообразие от уроци които да ви помогнат да използвате различните функции на програмата, като стартиране на видео разговори и много други. Интерфейсът е опростен, като са комбинирани отделните прозорци за разговори, съобщения и споделяне и прехвърляне на файлове. Възможно е новият интерфейс да не допадне на по-старите потребители.

Екрана за видео-конферентна връзка предлага няколко опции за гледане. Един от тях е стандартния, като всички участници са подредени един до друг. По интригуващ е динамичният изглед, при които автоматично се увеличава размера на лицето и се усилва звука на говорещия във всеки един момент. Според нас тази функция е особено полезна за провеждане на бизнес разговори.

Автоматичното възстановяване на разговор е друга нова функция, която помага на потребителите бързо да възстановят повиквания, които са прекъснати поради проблеми с Интернет връзката.

Не на последно място Facebook вече е напълно интегриран в интерфейса на  Skype 5. Поместеният в горната част на интерфейса таб ще отвори вашия профил във Facebook и ще можете да актуализирате и преглеждате профила си, както и да стартирате Skype разговори с различни приятели от профила ви.

  • Цена: Безплатен VoIP клиент
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Skype 5 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.