Начало / Download / Skype 5.5 с Пълна Facebook Интеграция

Skype 5.5 с Пълна Facebook Интеграция

Skype-5.5-FacebookSkype 5.5 е последната версия на популярния VoIP клиент за безплатни мигновени съобщения и чат и видеоразговори. Основна новост в тази версия е пълната съвместимост и интеграция със Facebook, като имате лесен достъп до вашия профил във Facebook и можете да следите всички новости. Можете да проверите какво се случва с приятелите ви, да добавяте коментари и актуализирате собственото си настроение и всичко това в рамките на Skype. Само с един клик имате достъп до вашия телефонен указател, от където можете да чатите или да се обадете на своите приятели във Facebook (безплатно, ако те също са потребители на Skype).

В тази версия на VoIP клиента е включена и безплатна пробна версия на функцията за видео разговори в група, която в момента е в бета версия. Това ви позволява да проведете видео разговор с повече от двама души едновременно, като е интегрирано интелигентното преместване на фокуса върху човека, който в момента говори, така че лесно да се следи разговора.

Ако до сега сте имали проблеми с качеството на разговора през Skype, тогава ще оцените новия мениджър на качеството на разговора, който следи за безпроблемното му протичане и предлага помощ за разрешаване на проблеми. И докато причината за лошото качество на разговора може да е в Интернет връзката ви или тази на човека с когото разговаряте (проблеми които не можете да контролирате със Skype 5.5), сега можете автоматично да подновите всеки разговор.

Това е чисто нова версия на Skype, с доста новости и затова препоръчваме на всички потребители да преминат към нея. Обърнете внимание на факта, че версия 5.5 на Skype е предназначена само за потребители на Windows.

  • Цена: Безплатен VoIP клиент
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Skype 5.5 от ТУК>>>

Един коментар

  1. Най-добрата версия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.