Начало / Смартфони / Skype 5.0 за Android

Skype 5.0 за Android

Знаете ли, че популярният VoIP  клиент Skype е достъпен и за Android.  Това е удобен начин за провеждане на безплатни аудио и  видео разговори,  чат и размяна на файлове  през вашият смартфон.  В новата версия Skype 5.0, потребителите ще могат да свържат акаунта си с своята адресна книга, и така да открият контактите, които вече познават.  Въпреки, че последният ъпдейт вече може да бъде свален от Google Play,  новата функция ще бъде достъпна в „близките няколко месеца“.

Skype-5.0--for-Android

За да активирате услугата първо ще трябва потвърдите своя мобилен номер.  След това приложението автоматично ще открие, хората от вашата адресна книга, които притежават акаунт в Skype  и ще ги добави в списъка с контакти.  Когато, ваш познат  се присъдени към Skype, неговият нов акаунт автоматично ще се добави към вашият списък.

Skype-5.0---for-Android-Setings

Новата функция  на Skypе за Android може да се управлява от раздел Настройки.  Може да изберете дали контактите от адресната Ви книга да се добавят автоматично или не.  Вашият мобилен номер няма да бъде част от публичният Ви профил и ще можете да променяте номера асоцииран със Skype акаунта Ви или да го деактивирате напълно, ако не искате да бъдете откриван  чрез него.

Използването на Skype и свободна WiFi мрежа може значително да облекчат сметката Ви за мобилен телефон. Новите функции с всеки пореден ъпдейт правят приложението още по привлекателно за потребителите.

Mоже да свалите Skype за Android  от Google Play.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.