Начало / Download / Screenpresso 1.4 Software – видео от екрана на компютъра

Screenpresso 1.4 Software – видео от екрана на компютъра

Screenpresso  е програма, с която помощ може да записвате видео от екрана на компютъра. Тя има две версии безплатна и платена, но  дори безплатната Screenpresso  ще ви предложи повече функции, от колкото са ви необходими за да уловите на видео компютърния си екран. Screenpresso   записва както  HD видео, така и статични изображения, които може да групирате във видео с вградения  редактор.  Screenpresso е много лесна за използване благодарение на стилните и иновативни инструменти, горещи клавиши  и удобното меню разположено в системния трей.

Screenpresso  се предлага във версия за пълно инсталиране и портативна версия. Ние  си избрахме версията за инсталация. Както повечето инструменти за заснемане на видео, програмата стои тихо на заден план и изскача когато е необходимо. Джажда-подобен панел наречен „Workspace“ се появява,  при щракване с десния бутон на мишката  върху иконата в системния трей (левият бутон извиква Основното меню). В  „Workspace“   са разположени инструментите за улавяне, редактиране и  онлайн публикуване на снимки и клипове. Заснемането на екрана е толкова лесно, колкото натискането на „Print Screen“  бутона.

Безплатната версия на Screenpresso  улавя звук, само от микрофон. Но, и това ще бъде достатъчно за създаването на видео клипове за обучение, документация, или други подобни приложения. Ако, ви е необходим основен видео редактор за запис на видео от екрана на компютъра,  то трябва да опитате Screenpresso.

Може да свалите безплатна версия на Screenpresso  от бутона в края на страницата.

  • Цена:  програма за запис на видео от екрана на компютър
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Screenpresso от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.