Начало / Новини / Samsung работи върху 7 инчов фаблет

Samsung работи върху 7 инчов фаблет

Samsung работи по създаването на 7 – инчов смартфон. По точното наименование на устройството е фаблет, кръстоска между смартфон и таблет. Преди три години Samsung бе пионер в създаването на първия фаблет Galaxy Note. От тогава са излезли три поколения на Galaxy Note, както и няколко евтини Galaxy Мега модели.

Новото устройство означено като SM- T2558, първоначално е разработвано като таблет, но не изглежда като такъв, нали? Подобно на Mega серията новият фаблет не е продукт от най-високия клас. Притежава четири-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 400 SoC и има 1.5GB RAM. Екранът е 7 – инчов с разделителна способност от 720p. По някаква причина потребителите от Азия са луди по фаблетите. Затова бе създаден Galaxy Mega 6.3. В момента има само няколко китайски производители предлагащи 7-инчови фаблети.

samsung фаблет

Според нас създаването на толкова големи фаблети трябва да спре. Утре някои друг производител ще предложи 8 инчов модел. Просто не е удобно да се работи с толкова големи устройства с една ръка. Въпреки това не можем да виним Samsung за разработването на такъв голям фаблет. Където има търсене, трябва да има и предлагане.

Всички в екипа сме единодушни, че предпочитаме смартфон от високия клас с размер на екрана не повече от 4.5 до 5 инча.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.