Начало / Download / Download RoboForm 6.9

Download RoboForm 6.9

Можете да намалите времето, прекарано попълване на уеб формуляри и влизане с вашето потребителско име и парола, в различни сайтове, с RoboForm. Във версия 6 фората за автоматично попълване се намира в нова лента с инструменти. Ако не ви харесва стандартните разположения на тулбара, можете да го преместите в долната част на браузъра като това е стандартната позиция за Mozilla базирани браузъри.

RoboForm използва криптиращи алгоритми като Blowfish и AES за защита на вашите данни и включва и генератор на пароли. Можете да няколко ваши профила с различни номера на кредитни карти, пароли и информация за контакт. В пробната ревсия разновидностите на профила са ограничени до три на човек, но можете да регистрирате безброй личности, което означава и безброй профила.

Любимата ни функция е Login, с която само с едно щракване на мишката, програмата отваря избраната уеб страница и попълва данните ви във формата за вход. RoboForm е преведена на около 20 езика. В лентата с инструменти на програмата, може да търсите в  Google, Yahoo и речника Merriam-Webster. RoboForm ще спести на активните Интернет потребители много време.

  • Цена: 30 дни пробна версия; 29.95$
  • Операционна система: Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista/NT

Свалете RoboForm 6.9 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.