Начало / Download / PrivaZer – Windows Optimizer/All-in-One програма за оптимизация на Windows

PrivaZer – Windows Optimizer/All-in-One програма за оптимизация на Windows

Чрез оптимизация и редовно почистване на операционната система,  буквално може да  вдъхнете нов живот на компютъра си. Натрупването на  различни нежелани файлове, ключове в регистъра, неправилно инсталирани или дейнсталирани програми, хронологията на браузъра и други обекти постепенно влошават  общата производителност на системата ви.  PrivaZer е мощна и уникална програма, чрез която можe да оптимизирате работата на Windows.  Функцията за почистване в дълбочина извършва цялостно сканиране на системата само с няколко лесни стъпки.   Това, което отличава PrivaZer от подобните на него приложения  е  възможността  за  сканирате на  допълнителни устройства като външни дискове, USB флаш памети, iPod, MP3 Player и  SD карти. В допълнение в него има интегриран алгоритъм за унищожаване и възстановяване на изтрити файлове.

Красотата на PrivaZer се сътои не  само в нейният интерфейс, характеристики и производителност,  но също така и в внейната  функционалност.  Наистина е хубаво да се види, че изпълнимия файл на приложението може да работи  и като инсталационна програма,  и като  преносим вариант, давайки ви свобода на избор (макар, че използвахме  инсталационият вариант, по време на тестове). Когато стартирате приложението, може да изберете вида на сканиране и почистване на операционата ви системата, което бихте могли да направите от падащото меню. Като за първо  сканиране  е препоръчително да изберете Scan in-depth (сканиране в дълбочина). Другите ви възможности са Scan specific traces, Delete Empty, Schedule и Restore.

След като изберете Scan in-depth, програмата ви показва списък на нещата които ще бъдат оптимизирани. Ако  искате да изключите  някои файлови типове  или папки, то просто го демаркирайте. Списъка съдържа  многобройни локации, включително Traces in MFT, USN Journal, Cookies, Index.dat, Messengers, Windows history, Indexing, Memory, System, Start & Jumplist, Downloaders. След като  конфигурирате сканирането според предпочитания си , натиснете Scan (Сканиране), за да започне процеса.  Въпреки че времето на сканиране зависи от доста фактори, като цяло процеса е доста бърз. Времето което бе нужно на PrivaZer за да сканира главният хард диск  на нашата тестова машина бе около 15 минути ( но това не бе първо сканиране). За първо сканиране и почистване на системата бяха необходими малко над два часа.

 

Друга функция, който привлече вниманието ни е File Shredder – „шредер’ на файлове, който напълно изтрива даден файл, заличавайки абсолютно всички следи от него. Приложението интегрира „shred“ опция в контекстното меню на десния бутон на мишката, което прави процесът на изтриване изключително лесен. След като сте кликнали Shred, се появи прозорец, където единственото нещо, което трябва да направите е да щракнете върху Start (Старт), за да изтриете файла.

PrivaZer е може би една от най-добрите почистващи програми, които сме срещали наскоро. Тя е заредена  с функции, които действително работят отлично. И като добавим факта,  че  PrivaZer  напълно безплатна, офертата автоматично става много по-привлекателна. PrivaZer е съвместима с Windows XP, Windows Vista, Windows 7 и Windows 8. Тествовете проведохме на  на 64 битов Windows 7 Ultimate.

  • Цена: Безплатен пакет от инструменти за оптимизация на Windows
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7/8

Свалете PrivaZer от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.