Начало / Новини / Polaroid Z2300 – ретро полъх сред дигиталните фотоапарати

Polaroid Z2300 – ретро полъх сред дигиталните фотоапарати

В свят на  телефони с вградени камери и моментално онлайн споделяне, няма  много място за нов фотоапарат Polaroid. Но  изглежда, че  все пак ще се намери малко  сред любителите на всичко ретро и  това е,  на  което Polaroid разчита без съмнение с  Z2300.

На пръв поглед 4.7x3x1.4-инчовтта  кутия прилича на обикновен 10-мегапикселов дигитален фотоапарат, но когато отворите 3-инчовият LCD екран се поява  кухината където се разполага принтерната хартия за  вграденият Zink принтер, изграден чрез същата технология, която сега  се използва при моменталните PoGo  принтери.  Специалната 2×3-инчовата  хартия е  изградена от усъвършенстван композитен материал с вградени цветни кристали с цветове  циан, жълто и магента. Кристалите са безцветни преди печат, но се променят в съответните цветове, когато се нагреят от принтера. За разлика от класическата лента на   Polaroid Film Instant, не  е необходимо да чакате, докато снимката се прояви   и  за това отпечатването на  една снимка става за по-малко от  минута.

Отново,  ако махнем принтера  имаме обикновен  цифров фотоапарат, който съхранява снимки и филми на SD карта. Можете да настроите Polaroid Z2300  автоматично да отпечатва всяка  заснета снимка или да изберете ръчно тези, които искате да бъдат  отпечатани. Фотоапаратът  Ви позволява да добавите различни  рамки, като класическата рамка на  Polaroid, на разположение е също и Zink  хартия с обратна лепкава страна, с която може да залепите снимките където пожелаете .

Polaroid Z2300 е наличен  за  предварителна поръча на цена от $ 159.99 и се очаква на пазара от средата на август. Опаковките от 50 листа 2×3″ Premium ZINK Photo Paper  се продават за $ 24,99, а тези от 30-листа са по $ 14,99.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.