Начало / Download / Picture Frame Wizard – рамки за дигитални снимки

Picture Frame Wizard – рамки за дигитални снимки

Така, всичко, което искате е да  сложите в някакви  хубави рамки няколко хубави снимки, така че да изглеждат  добре, нали? Не ви се занимава с слоеве или вектори или цветови проби, а просто искате да … ОК, това вече го уточнихме , и  Ви разбираме много добре. Хората зад   ABB Helmond също. Тяхната Picture Frame Wizard е  точно програмата програмата която търсите,  тя  поставя добре изглеждащи цифрови рамки около  вашите добре изглеждащи фотоси и резултат е достатъчно добър  за да послужи  за нов  десктоп или  он-лайн албум, или специален поздрав по е-майл. Това е.

Това обаче включва и автоматично етикетиране на дати, инструменти  за редактиране на изображения като  промяна на размер и корекция на  цвета, повече от 20  цветни филтъра, повече от 35 цветови ефектиа, и  над 150 от най-популярните рамки, които бързо могат да се прилагат като шаблони.

Стилният интерфейс  на PictureFrame Wizard се отваря в  начална страница, която съчетава интернет и десктоп приложение   в едно  уникално, но ефективно оформление. Вертикална лента с инструменти, най-вдясно на главния прозорец  дава достъп до  начална страница с Готови шаблони и Съветник, както и на стандартен прозорец с раздели  в стил Explorer със  странична  лента и дървовиден изглед на файловете, инструмент за етикетиране на снимки Picture Labeler, селекция от забавни рамки, и раздел Tools  където са разположени инструментите  за оптимизиране, оразмеряване, и преименуване на снимки една по една или в партидата.

В раздела  Settings  са поместени настройките,  включващи General Options – общи опции, PEG Quality и Data settings, както и разнообразие от допълнителни опции за персонализация File Extensions. Помощното меню включва уеб-базирана документация Помощ и опция за промяна на език и външен вид

  • Цена: Безплатна  програма за редактиране на снимки
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Picture Frame Wizard от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.