Начало / Download / Picasa 3.8 Популярен редактор на снимки

Picasa 3.8 Популярен редактор на снимки

Picasa е програма създадена от google за лесно прехвърляне, намиране, организиране, редактиране, отпечатване и споделяне на снимки. Програмата може автоматично да организира всички ваши снимки в албуми подредени по дата. А това означава, че няма да губите повече време, в търсене на папки или снимки. Програмата работи с JPEG, GIF, BMP, PSD, както и avi и xvid  и е съвместимa с повечето дигитални фотоапарати, като открива закачения чрез USB апарат и импортира снимките от него в албуми.

Инструментите за редактиране включват оразмеряване (стандартно или по избор), премахване на ефекта „червени очи, коригиране на цветовете и много други. Създаване на слайдшоу е също толкова елементарно, просто избирате снимките и задавате с няколко клика какво точно искате Picasa да направи. Може да изпратите множество снимки едновременно на приятел или колега с вградения в Picasa e-mail клиент, като програмата сама ще се погрижи за оразмеряването на снимките. Може също толкова лесно да разпечатите множество снимки едновременно на вашия принтер. С Picasa имате възможност да създадете резервни копия на всичките си снимки върху CD (или друг твърд дисков).

Какво е новото в Picasa 3.8:
В тази версия, ще намерите преработен панел с настроики и един нов вариант за качване на снимки ,така че да можете да качите цялата си колекция от снимки на веднъж.

  • Цена: Безплатен редактор на снимки
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Picasa 3.8 от ТУК>>>

4 коментара

  1. Най добрия редактор на снимки.

  2. maia_martini77

    най-добрите

  3. най добрите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.