Начало / Download / Photo Scape 3.4 Безплатен Редактор на Снимки

Photo Scape 3.4 Безплатен Редактор на Снимки

PhotoScape 3.4 е безплатна програма за редактиране на снимки. Въпреки че програмата е много лакома за системни ресурси, почти колкото новия Firefox, е идеална за тези потребители които се нуждаят от професионална обработка на снимки създадени със съжременните професионални DSLR фотоапарати.

PhotoScape поддържа RAW формат, както и почти всички други файлови формати за изображения JPEG, PNG,анимирани GIF файлове и много други. Програмата идва с предварително създадени шаблони за създават колажи от снимки и уеб комикси, и има стандартен набор от инструменти за премахване на „червени очи“, редактиране на свелосенки и контраст. Едно предупреждение за работа с RAW: трябва да заредите RAW фаила програмата а не да го отворите с влачене. Бъга е малък, но може да доведе до впечатление, че програмата не поддържа RAW формат.

PhotoScape 3.4 зарежда бързо и разполага с интерфейс напълно различен и може да се стори труден на свикналите с продуктите на Adobe. Потребителите са посрещнати от кръгъл навигатор поместен в горната част на основния екран. Повечето, но не всички основни функции са достъпни от него. Може да Ви отнеме известно време за да свикнете с необичайния изглед, но кръговото меню е доста интуитивно, и лесно за използване.

 • Цена: Безплатен редактор на снимки 
 • Операционна система: Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista/NT

Свалете PhotoScape 3.4 от ТУК>>>

11 коментара

 1. lor4eeeeituuuy

  kak da si izteglq photoscape? molq otgovorete trqbva mi spe6no!

 2. Кликаш върху големия бутон DOWNLOAD, отваря се една страница и свалянето започва след няколко секунди.

 3. как може да си я изтегля?

 4. fotoscape на български ли му е менюто

 5. здравейте кажете ми как да си направя такива сенчести снимки защото не мога да открия къде е влизане в редактор.

 6. Има ли риск да хвана вирус като я изтегля от тук?

 7. Нели Илиева

  🙂

 8. Нели Илиева

  как мога да ти го истегля ??????

 9. Имам инсталирана версията на английски, но когато искам да добавя надпис на български, ми излиза на питанки. Пише, че можело да се инсталира пакет на български, ама хабер нямам откъде да го взема и дали ще помогне. Всъщност, не ми трябва менютата да са на български, мога да се справя и на английски, но не мога да добавям надписи на кирилица върху снимките.

  Идеи?

 10. Защо не може да се изтегли. По горе е описано как, но за съжаление не става.

 11. проверих линка и всичко работи добре, моля опитайте пак

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.