Начало / Download / PDF24 Creator 2.8.5

PDF24 Creator 2.8.5

PDF е популярна файлов формат, който работи добре за всички видове документи съдържащи текстове, изображения, таблици и графики . За съжаление, обаче, не винаги е лесно да създадем PDF файл. PDF24 Creator прави процеса на създаване на PDF файлове толкова лесен, колкото разпечатване на документ. Има и други програми, които правят същото, но PDF24 впечатлява със своята простота на използване и точността с която създава PDF файлове.

Процесът на използване на PDF24 Creator наистина е като да разпечатите даден документ: програмата създава икона, при другите инсталирани принтери, а вие трябва само да изберете програмата от менюто за печат. Кликнете на печат от която и да е програма и изберете PDF24 Creator. Ще можете да изберете желаното качество на PDF файла и дали искате да го запазите, редактирате, или да го изпратите със електронната си поща. Външния вид на PDF24 Creator е малко объркващ като изглежда, че програмата няма много функции за редактиране, но всъщност това не е така. E-mail функцията автоматично отваря избрания клиент по-подразбиране за електронна поща и прикача новосъздадения PDF файл. Липсата на „Help“ файл в PDF24 Creator може да затрудни някои потребители, но като цяло повечето от функциите на програмата са лесни за използване и без ръководство.

PDF24 Creator инсталира икони на Десктопа ви без да пита, но деинсталира всичко. Искаме да препоръчаме тази програма за създаване на PDF файлове на всички потребители.

  • Цена: Безплатна програма за създаване на PDF файлове
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете PDF24 Creator от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.