Начало / Download / Panda Antivirus Free Edition 1.0

Panda Antivirus Free Edition 1.0

Panda Antivirus се отличава като една от основните безплатни антивирусни програми по две причини: Panda е една от първите фирми  в областта на безплатните приложения за сигурност. Втората е, че с цел да използва по-малко системни ресурси,  голяма част от Panda Antivirus е разположена онлайн в мощни „Cloud“ базирани сървъри.

Когато отворите Panda Antivirus, главния прозорец ви информира дали вашата система е в безопасност или не с една голяма червена или зелена икона. Panda Antivirus работи досущ като другите антивирусни решения, като предлага Quick и Custom сканиране на определена папка, файлове или дискове. Можете да се откажете от изпращането на данни от сканиранията в „Cloud“, но с това се отказвате и от автоматичното отстраняване на заплахи. Можете по всяко време да видите  какви заплахи са били открити и отстранени от вашия компютър. Можете да филтрирате доклада за последните 24 часа, миналата седмица или миналия месец или от инсталацията на програмата.

Въпреки липсата на някои функции притежавани от други безплатни антивирусни решения (scheduler), програмата не е лош избор за персонална антивирусна програма. Panda Antivirus използва по-малко от 10 MB оперативна памет, когато бездейства, и около 60MB при сканиране. Смятаме, че Panda Antivirus е разумният избор на безплатна антивирусна програма.

  • Цена: Безплатна антивирусна програма
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Panda Antivirus Free 1.0 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.