Начало / Download / O&O Defrag Professional 12.5

O&O Defrag Professional 12.5

Вграденият в Windows инструмент за дефрагментиране на дискове е доста стар и въпреки че бе подобрен наскоро,  представянето му не е на необходимото ниво. Всъщност доста потребители бяха разочаровани, че хипнотизиращата диаграма на HDD то ви, разделена блок-по-блок, изчезна в по-новите версии на дефрагментатора. Ако сте от почитателите на стария изглед, може да изпробвате O&O Defrag Professional, мощен инструмент за дефрагментиране на дискове, който не само може да подобри ефективността на системата чрез дефрагментиране на HDD то ви, но и да спомогне за по-гладката работа на компютъра ви, като предотвратява фрагментиране на файловете ви работейки във фонов режим.

При инсталацията на  O&O Defrag Professional, може да изберете той да бъде инструментът по подразбиране за дефрагментиране на твърдия ви диск. Интерфейса на дефрагментатора е привлекателен, делови, като е ирграден на база на класическото показване на HDD то блок по блок. Ясно обозначените икони са групирани по функции, като има и разширен списък с информация за състоянието на диска ви. Най съществената разлика между O&O Defrag и вградения в Windows дефрагментатор (освен резултатите) е възможността на O&O Defrag за работа във фонов режим. Тази функция на O&O Defrag подрежда файловете на диска ви преди те да бъдат разпокъсани. За разлика от останалите програми за дефрагментиране, с функция за работа във фонов режим, O&O Defrag не забавя работата на компютъра ви. Програмата разполага с три нива на дефрагментиране – Optimize, Optimize/Quick, и Optimize/Complete. В нашите тестове, анализът на твърдия диск и проверката за грешки отне по-малко от минута, а самия процес на дефрагментиране около 4 ( 5% фрагментация, 150GB размер, заети 62GB ).

Редовното дефрагментиране на твърдия диск може да спомогне за бързата и гладка работа на вашия компютър, но инструментът вграден в Windows отнема толкова време, че много потребители не се възползват от него. От своя страна O&O Defrag Professional притежава бързина, гъвкавост и лекота на използване в комбинация с уникалната си способност да се предотврати разпокъсаността на данните ви. Затова горещо го препоръчваме на всички потребители.

  • Цена: 30 дни пробен период/24.98$
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7

Свалете O&O Defrag Professional 12.5 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.