Начало / Download / Norton Internet Security 2011

Norton Internet Security 2011

Norton Internet Security 2011 продължава традицията от последните няколко години, продуктите на Norton да предлагат устойчива производителност, като въвеждат някои полезни нови функции в най-новата версия, което я прави една от най-добрите програми за сигурност на разположение в момента.

Интерфейсът на Norton Internet Security 2011 е леко променен, въпреки че дизайнът силно напомня на предишната версия. Запазени са тъмните тонове и светлият цвят на текстовете. Добавен е и голям графичен индикатор за състоянието на системата до лентата със задачи.

За втора поредна година, бившия муден  звяр, предлага на потребителите гладка и бърза инсталация на пакета за сигурност. След като стартирате инсталатора, програмата е готова за работа за около минута – впечатляващо бързо. Процесът на инсталиране е и първият път, когато ще си взаимодействат с Quorum, новия енджин на Norton базиран на поведението на софтуера на компютъра ви за откриване на дупки в сигурността. Ще бъдете поканени да участвате  в подобряване на Norton Internet Security като изпратите анонимни данни на Symantec. Компанията твърди, че при отказ сигурността на системата ви няма да бъде застрашена.

Системата Quorum проверява  къде са инсталирани програмите на вашия компютър и от кога, като данните се сравняват с тези на останалите 58 милиона потребители пожелали да участват досега. Компонента System Insight е ъпгрейднат до версия 2.0 и ви предупреждава, когато някоя програма хаби ненужно системни ресурси. Поради тази причина работата на системата леко се забавя.

В проведените тестове от AV-Test.org  през второто тримесечие на 2010 г., Norton Internet Security 2010 изкарва 16 от 18 точки, и рейтинг 5.5 от 6. Единствените други антивирусни програми представили се толкова добре са Kaspersky Internet Security 2010 и Panda Internet Security 2010.

  • Цена: 30 дни пробен период/ 69.99$
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Norton Internet Security 2011 от ТУК>>>

3 коментара

  1. iskam q programata

  2. просто си я свали от бутона download

  3. ИСКАМ ДА ПОПИТАМ, БЕЗПЛАТНО ЛИ Е ДА СЕ СВАЛИ ПРОГРАМАТА, ЗАЩОТО Е ПОСОЧЕНА ЦЕНА 69.99$ ЗА ПРОБЕН ПЕРИОД 30 ДНИ С МАЛКИ БУКВИЧКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.